TYPY REŠTAURACIÍ

Kladieme dôraz na príjemné prostredie a kvalitné posedenie pri štýlovej hudbe. BB sa vyznačuje rôznymi typmi prevádzok, ktoré rozdeľujeme do troch hlavných línií. Franšízanti si môžu vybrať, o ktorý typ prevádzok majú záujem.

Bageterie Boulevard

1.
HIGH STREET STORE

  • Na frekventovaných miestach v blízkosti dopravných uzlov
  • Zvyčajne rohové prevádzky na hlavných bulvároch
  • Francúzske výklady
  • Záhrada

Denný obrat: min. 400

VEĽKOSŤ: 100-300 m2

PREDPOKLADANÁ INVESTÍCIA: od 250-tisíc €

Bageterie Boulevard

2.
Foodcourt

  • V stravovacích zariadeniach v nákupných centrách
  • Prípadne pri vstupe do nákupného centra
  • Možnosť vlastnej haly
  • Aj vo forme samostatného kiosku

DENNÝ PRÍJEM: min. 600

VEĽKOSŤ: 70-100 m2

PREDPOKLADANÁ INVESTÍCIA: od 200-tisíc €

Bageterie Boulevard

3.
Drive

  • Reštaurácie samostatne alebo v rámci nákupných centier
  • situované na hlavných dopravných ťahoch (diaľnice, cesty prvej triedy atď.)
  • Zvyčajne pri výjazde z centra mesta v blízkosti čerpacej stanice

DENNÉ PRÍJMY: min. 600

VEĽKOSŤ: 1 000 - 2 000 m2

OČAKÁVANÉ INVESTÍCIE: od 400-tisíc do 1 200 000